diumenge, 3 de juny del 2007

PARLAR FORADAT, VOTAR ESQUERDAT

El que ens interesa, els preocupa?


Diuen que el que es promet a les eleccions no es compleix mai, que és parlar per parlar, parlar foradat.


I doncs, qué passa amb el que ni tant sols es mencionat?
Possem pel cas, la manca de places escolars al Poblenou, la biblioteca que porta més endarrediment que l'AVE, les acampades dels sense sostre, menys glamorosos que els sorollosos i poc rentats okupes, les mil i una obres, més o menys faraóniques i ben poc útils al barri, etc, etc, etc.




El ciutadà, aquell estorb que només pidola i no sap agrair que el tutelin, es manifesta com un esser amb criteri propi que, fart de pagar impostos, multes i viure en una ciutat massa cara, ha dit: INÚTILS als del govern municipal, amb una abstenció històrica. Votar esquerdat.



I tot per no escoltar a temps!
Les reclamacions, objeccions i protestes són silenciades i sí sobresurten en el mar de propaganda oficial, seran desacreditades. Els pares que no tenen escola pels seus fills són uns triquismiquis racistes, els veïns contraris a l'especulació del pla 22@, uns submarins de l'oposició, els que protesten per la perdua del patrimoni històric del barri, uns nostàlgics que no entenen el progrès, els que volen equipaments i no aparadors turístics, uns somiatruites que desconeixen com funciona l'economia.
Està clar, la teva funció és callar i pagar. O pagar i callar. Pots escollir.
I no et preocupis, ja faran un estudi ( més propaganda) per esbrinar les causes de l'abstenció, suposant que les explicacions d'abans no bastin.





CIUTAT DE POLÍTICS PERFECTES (DE GALTES), CIUTADANIA ABURRIDA
LLACUNA D'OR, CIUTAT D'ESPECULACIONS

2 comentaris:

Lourdes ha dit...

Hola Mercè, ahir vaig observar que els fantastics arbres que varen plantar al tram de LLull entre Ciutat de Granada i Roc Boronat están mes secs que la mojama, a mes a plè juny han fet poda (mes aviat mutilació) per la zona.

Soposo que els van plantar a deshora ja que s' havia d' inagurar el nou tram de carrer.

Lourdes ha dit...

Hola, els "palitroques" que hi havien al carrer Llull ja no hi son. Només han deixat un en toto el tran de carrer. Un únic supervivent que soposo que té les hores comptades.

Continuarà